utorak, 23. svibnja 2017.

ISPOVEST: Ovo se odigralo prosle godine, nisam svesna sta zivot sve pruza. Udata sam, zena vrednog muza, majka odraslog sina. Svekar i svekrva su stekli veliko bogastvo radeci u Becu….



Ovo se odigralo prosle godine, nisam svesna sta zivot sve pruza. Udata sam, zena vrednog muza, majka odraslog sina. Svekar i svekrva su stekli veliko bogastvo radeci u Becu. Ja sam domacica koja brine o svojoj porodici, ovo sto mi se desilo nisam ni slutila. Gradili smo zgradu preko puta nase kuce u nase dvoriste radili su majstori iz naseg sela, jedan majstor sa velikim penisom koji je pišao iza naše kuce u koju zivimo, taj prizor sam imala iz gostinske sobe i često sam stajala kraj tog prozora kako bi posmatrala taj veliki ku*ac, napaljivala sam se mastajuci o njemu…bila sam ljubazna prema njemu jer sam znala sta nosi u gacama pa nisam imala izbora, odlucila sam da ga provociram.

Bilo je leto obukla sam kratku suknjicu (bez gacica) bila sam dosadna i uporna pa sam ga cesto posluzivala picem, kafom itd… kad je ostao sam pijuci pico ja sam bila upornija odlucila sam da preuzmem sve potrebne mere da osetim njegovu de*elu batinu, onda sam stajala kraj njega i podizala suknju, on je gledao u moje butine zatim je očima pogledao da li smo sami, zatim je rukom presao preko mojih nogu ja sam već sokice ispustala iz svoje vlazne ribice… supruga nije bilo kod kuce otisao da naruci materijal, pa sam odlucila da ugostim majtora u nasu spavacu sobu.

Krenula sam na spratu, onda je on za mnom krenuo neprimeno od drugih. Dočekala sam ga u hodniku i s vrata bacili na krevet, malo je reci da me je*ao… razvalio me!!! o tome sam sanjala, mastala, fantazirala… konacno de*ela batina prodire u mene! odradio me majstroski, oh kada je usao u mene mislila sam da ponovo gubim nevinost, gurao ga do pola nisam zalila njegovu batinu pa sam se nabila sam na tu batinu… sva*io mi na licu, razmazala sam spe*mu ko kremu za lice, nisam ispirala do tusiranja. Dan me podsecao na njega!
Izvor: (ispovesti.com)

Nema komentara:

Objavi komentar