utorak, 19. rujna 2017.

ISPOVEST: Htio sam nešto nategnuti dosta mi je bilo dr*anja više i gledanja pornića…

Slikovni rezultat za ISPOVEST: Htio sam nešto nategnuti dosta mi je bilo dr*anja više i gledanja pornića…

Htio sam nešto nategnuti dosta mi je bilo dr*anja više i gledanja pornića.
Odlučio sam naći neku tetu stariju iskusniju malo veće gu*e velih si*a i naravno dobre pi*ke.
Imao sam tada devetnaest godina i rekao sam trebam ga negdje stavit, dopisivao sam se s dosta njih i taman kada bi se trebali naći dogodi se jedno veliko ništa pa bi opet gledao porniće i dr*ao .
Nebi ga dr*ao samo na porniće nego i na cure koje poznajem , no bio sam uporan preko interneta tražio sam što bliže mom mjestu i tako priča sa nekom starijom ženom baš onaku kako sam tražio malo deblju s malo većom gu*om i dobrim si*ama.
Rekao sam joj da nisam nikada jebao tj nemam iskustva ali da bi fali užasno pi*ka rekla je nema problema tu je ona da me uči.
I tako dopisivali smo se i drkali jedno na drugo a onda smo se dogovorili da de nađemo na jednom mjestu a potim odemo u njezinu kuću.
Čekao sam je i stvarno se pojavila dobra je bila nema šta samo mene trema pucala ona je došla sva nasmješena vedra, ja sam ispao kao neki kreten zablokiran i ukipljen.
Odmah je vidjela da imam tremu i rekla nije to ništa opusti se , otišli smo kod nje sjeli malo popričali no koliko toliko sam se opustio najviše me bilo strah hoće li mi se moći ku**c nadignut budući da imam tremu.
No onoga trenutka kada je rekla idemo tj poseksat se srce mi je lupalo nenormalno skinula mi je farmerke malo rukom preko bokserica protljala pogledala u mene nasmijala se i rekla opusti se .
Skinula mi je bokserice i počela ga dr*ati stavila je nekakvoga ulja i onda ga dr*ala sve jače i jače a zatim kada je bio dovoljno čvrst s njim udarala u svoju si*e.
Nakon toga pitala me jesam li spreman stavit ga unutra rekao sam da mislim da jesam rekla je ček samo na sekundu uzela je kondom i navukla na moj ku*ac a potom opet ga nauljila i prodrkala.
Skinula se raširila noge kada sam vidio tu pi*ku moglo je pet k**aca u tu pi*ku stati no stavio sam ga bilo je tako toplo i vlažno odmah sam ga do kraja stavio i rekao ovo je prava kućica za njega.
Uhvatila me je rukama za g**icu i učila kako da je*em ritam nije baš najbolji bio al prvi put je prvi put onda sam joj rekao eh evo neću moći izdržati i svr**oo sam .
Rekla je pa ti si dobar kakvi su ostali bili nisu ga ni stavili a već su s*ršili , izvadila je moj ku*ac iz njezine velike pi*ke skinula kondom i sp*rmu po si*ama razmeljala.
Onda me pitala ako hoćes možemo neki drugi put nešto novo rekao sam može ali bi volio danas nešto isprobati ona je rekla šta a ja sam rekao pozu 69 ali dok malo odmorim.
Gledali smo neke gluposti na tv a zatim rekla hocemo li rekao sam može izvali se na kauč potom je stavila meni na usta njezinu pi*ku poslužio sam se i rukama otvorio usne a zatim jezikom kružio ona ga je dobro meni pušila tako da nije ni očekivala da ću svr*iti u njezina usta a onda je prestala .
Rekao sam joj da i ja hoću da ona sv**i zatim sam rukom trljao i jezikom lizao što brže nije je lako bilo sredit no uspio sam iz pi*ke je prskalo samo tako bio sam sav mokar

Nema komentara:

Objavi komentar