utorak, 3. listopada 2017.

8 seks poza za kojima muškarci potajno žude

8 seks poza za kojima muškarci potajno žude

Oni imaju svoje fetiše, maštarije i neostvarene želje koje bi voljeli isprobati.
Muškarci rijetko kad govore o svojim željama kad je o seksu riječ, no oni, baš kao i mi žene, potajno žude za određenim pozama i novim stvarima u krevetu. Oni imaju svoje fetiše, maštarije i neostvarene želje koje bi voljeli isprobati.
Malo smo istražili i otkrili za kojim to pozama  u krevetu muškarci potajno žude. Pomno ih proučite a potom krenite u akciju sa svojim dragim.

1. Stajaći tigar
Muškarci žele isprobati ovu pozu u seksu jer se u njoj osjećaju snažno, baš poput tigra. Vi se spustite na sve četiri na rub kreveta, a poza je slična kao i 'doggy style' samo što ovdje vaš partner stoji na podu i potom penetrira u vas. Želite li što veći užitak, držite koljena što bliže jedno drugom.

2. Lijeni dečko
Postoje trenuci u kojima su muškarci prelijeni i preumorni  za seks pa očekuju da mi žene preuzmemo stvari u svoje ruke i pružimo im najbolji orgazam u životu.. Pustite ga neka legne na krevet i opusti se, a vi sjednite na njega i potom ga počnite lagano jahati. Dozvolite mu neka uđe u vas i okrenite se na drugu stranu tako da vam ne može vidjeti lice. To će ga izluditi.

3. Pogled s vrha
Muškarci vole promatrati ženska tijela. Oni se vole diviti konturi i liniji našeg tijela te vole promatrati i najsitnije detalje. Goli lezite na ravnu površinu i dopustite mu da vas promatra. Nemojte biti sramežljivi i dajte mu da se divi vašem tijelu i neka vas dira gdje god želi. Podignite noge u zrak i dajte mu da penetrira u vas dok vi ležite. Promatranje vašeg tijela će ga prilično uzbuditi te možete očekivati strastveno vođenje ljubavi.

4. Leteći golub
Lezite na krevet okrenuti na trbuh. Ponašajte se poput ptice koja je spremna za let i raširite ruke. Gležnjeve držite jedan do drugog i dignite noge u zrak te pozovite dragog da vam se pridruži i neka bude dio vas. Ova je poza uzbudljiva za muškarce jer mu vaš položaj na trbuhu omogućava da pomno prouči vaše tijelo dok vi oponašate pticu koja leti.

5. Zadirkujući dodiri 
Ovo je poza koju morate isprobati u kadi. Sjednite mu u krilo u kadi i neka se on nasloni rukama na rub kade a vi ga počnite lagano dirati po cijelom tijelu. Kad se oboje dovoljno uzbudite dozvolite mu da uđe u vas.

6. Akrobacije u krevetu
Legnite uz svog muškarca u krevet i potom ga počnite ljubiti po cijelom tijelu. Potom dajte mašti na volju i počnite izvoditi razne akrobacije sa svojim tijelom. Zamolite ga neka legne na vas kao u misionarskoj pozi, ali vaš gornji dio tijela neki visi s kreveta. Ako je potrebno, pod glavu stavite jastuke.

7. Pas koji leži
Vi lezite na trbuh i malo podignite guzu, a on neka obavi ostatak posla. Dajte mu da čini što želi i neka penetrira u vas kako mu najbolje odgovara. Ova poza i ženi i muškarcu pruža maksimalno zadovoljstvo i nezaboravan vrhunac.

8. 55
Ovo je još jedna poza kod koje vam je užitak zajamčen. Legnite na krevet i privinite se s leđa uz svog dragog . Okrenite glavu i gledajte ga  u oči dok vodite ljubav. Ova će poza stimulirati vašu G točku i priuštiti vam veliki O.

Nema komentara:

Objavi komentar