četvrtak, 29. lipnja 2017.

ISPOVEST: Nakon problema u krevetu, žena me konačno nagovorila da odem kod urologa…



Nakon problema u krevetu, žena me konačno nagovorila da odem kod urologa na pregled i da dobijem tablete za “pomoć” pri erekciji. Kad sam došao kući, bacio sam joj u krilo tablete za mršavljenje… Neobična tišina je u kući ovih dana…

Viđam se sa jednim momkom iz Zagreba več skoro 7 meseci. Upoznali smo se na exitu, razmenili kontakte. Posle mesec dana našeg dopisivanja, došo je kod mene u Novi Sad. Od tada dolazi jako često. Studiram u Novom Sadu tako da živim sama. Ja sam 1994 godište on je 1981 godište.
Razlika u godinama mi ne smeta. Lep je, zgodan, šarmantan, duhovit. Kavaljer u pravom smislu te reči. Međutim počinjem da sumnjam da je oženjen. Nikada nisam bila u Zagrebu, on nema ni jednu društvenu mrežu.

Uveče se slabije javlja od samog početka našeg kontakta. To opravdava tako što mi kaže da je umoran i da voli da se naspava zbog napornog dana. Mnogo stvari mi je tu sumnjivo. Verovala sam mu, imala poverenje. Ali ovo postaje jače od mene. Jako sam zaljubljena i plašim se šta ce biti.

Nema komentara:

Objavi komentar