subota, 29. srpnja 2017.

(18+) ERO*SKA ISPOVEST – U toku te dve godine ja sam karao dosta pi*aka,a i ona je imala decka pa je to sve nekako bilo normalno za nju…

Fotografija korisnika/ce Kvizoman.

U toku te dve godine ja sam karao dosta pi*aka,a i ona je imala decka pa je to sve nekako bilo normalno za nju. Jedno vece je*em jednu ribu i ispratim je kuci i bez ikakvog plana za bilo kakvu akciju te veceri ,kad javlja se ku*va.
Decko joj je otisao u grad pa ako hocu da dodje da mi popusi ku*ac. i nije mi bilo do toga ali rekoh sta me briga svr*im joj u usta i legnem da spavam ko je*e ku*vu. Dok je dosla je sam vec popio poprilicno vina i pustio neku pornjavu da gledam. Kad je usla rekao sam joj da sedne pored mene da pricamo prvo pa posle da mi pu*i ku*ac. Kakvih sam se sve gluposti naslusao ni sad mi nije dobro.

Pokazuje mi slike na telefonu,ona i decko. Tip skroz ok izgleda ali je nikada nije terao da mu pu*i i da joj puni usta.
Gledam je i razmisljam kakva stoka ali jebiga on je kriv kad ne zna da je tretira tako. Pocinje da mi pu*i kurac i pokusava da ga stavi celog jer zna da mi je to uvek bila opsesija. Volim kad se riba trudi toliko da joj suze podju i krene da povraca. Uhvatio sam je za usi i poceo da nabijam na ku*ac. Pitam je jel je jebe decko u bulju i rece mi da nikada nije probala.

“Hoces da te je*em u du*e”? “Hocu ali da mi namazes kremu i da stanes kad ti kazem”. Natrtila se i namazala cmar lubrikantom.Polako joj guram ku**c i vidim da trpi ali nece da kaze da stanem.Pocinjem vec da je cepam dobro i ona cvili kao kucka dok pokusava da stavi glavu ispod jastuka. Je*ao sam je u bulju dok nije pocela da kuka i onda sam ga samo spustio u pi*ku. Nikada nije bila tako mokra,nabijala se sama kao da joj je zadnje ka*anje u zivotu. A onda sam izvadio ku*ac i vratio ga u bulju i tako ispraznio muda kao nikad do sad. Ide u kupatilo a sp**ma joj curi iz bulje po nogama.
Nije mogla da sedi celo vece koliko je boleo cmar,bila je rasirena kao picke u pornicima.Svaki put kada se setim ovakvih scena meni se dize ku*ac. Ja pisem ono sto znam,sto sam doziveo,a toga ima mnogo. Daleko sam od normalnog i svakodnevnog i uzivam u tome.

Nema komentara:

Objavi komentar