subota, 15. srpnja 2017.

Sanovnik motor – Šta znači sanjati motor?



Videti motor u snu. Ukoliko ste u snu samo videli motor, onda je to znak da ste puni nekog besa i ljutnje u stvarnom životu i da bi trebalo ta osećanja što pre da izbacite iz sebe. Vi ste skloni da detaljno analizirate svaku reč i situaciju i konstantno imate osećaj da vas neko provocira ili ismejava. Na taj način ne dozvoljavate ljudima da vam se približe i propuštate mnoge šanse u životu.

Sanjati motor koji miruje. Ovaj san znači da vas nešto jako muči na javi. U narednom periodu ćete se osamiti jer nećete druge ljude želeti da opterećujete svojim brigama i problemima.

Sanjati kako vi vozite motor. Ako ste u snu videli kako vi vozite motor, onda je to znak da ćete imati dosta uspeha na poslu u narednom periodu. Moguće je da ćete dobiti bolju poziciju na sadašnjem poslu ili će vam se čak pružiti mogućnost da nađete mnogo bolji posao. Sve u svemu, bićete jako zadovoljni u tom smislu i vaša karijera će krenuti uzlaznom putanjom.

Sanjati kako ste kupili ili prodali motor. Ako ste u snu videli kako ste kupili ili kako ste prodali motor, onda je to znak da ste pod velikim pritiskom na javi. Previše vas opterećuju obaveze koje imate u svakodnevnom životu i ubija vas monotonija. Voleli biste nešto u životu da promenite i da imate malo više vremena za sebe i svoje najbliže.

Sanjati kako ste pali sa motora. Ukoliko ste na javi u skorije vreme pali sa motora ili ukoliko ste imali problema tokom vožnje motorom, onda je san o padu sa motora sasvim uobičajena pojava i nema nikakvu posebnu simboliku.

Međutim, ako to nije slučaj, onda vredi otkriti značenje vašeg sna. Ako ste u snu videli kako padate sa motora, sanjarica vam savetuje da vodite više računa o sebi u narednom periodu jer možete doživeti neuspeh. Moguće je da se stvari neće odvijati onako kako ste vi planirali i da ćete zbog toga biti jako razočarani.

Sanjati kako druga osoba vozi motor. Ako ste u snu videli kako neka druga osoba vozi motor, onda vam sanjarica poručuje da budete oprezniji kada su u pitanju ljudi oko vas. Postoje neke osobe koje vam se predstavljaju kao prijatelji i kojima vi mnogo verujete, a koje jedva čekaju priliku da vam učine nešto loše. Ovaj san bi trebalo da vas upozori da ne verujete toliko ljudima i da dobro razmislite sa kakvim osobama se družite i kome se poveravate.

Nema komentara:

Objavi komentar