srijeda, 26. srpnja 2017.

Kad je kum izasao iz sobe, ja sam prskao kumu sa.


Fotografija korisnika/ce Kvizoman.


Kum i ja smo najbolji ortaci od detinjstva, a onda sam stajao pored njega dok je zenio tu moju sadasnju kumu. Uvek o svemu pricamo, npr uvek sam mu direktno pricao koliko me loze velike si*e njegove zenice.Njemu ne samo da ne smeta to nego ga i p*li, rekao mi je da radi na tome da me ubaci u tr*jku sa njih dvoje. Medjutim ja sam skoro otisao uvece kod njih da gledamo neki film, seli i pustili na kompu, kad se kum setio da je zaboravio da kupi pivo pa kao da trkne da ga uzme. Kuma i ja ostanemo sami i sve na sta sam mogao misliti je bilo svr***anje po si**ma mojoj kumi. Njene velike s**e su tako upadale u oci u dekoltiranoj bluzici koju je nosila da ih je bilo nemoguce ignorisati. Samo sto mi spe*** nije krenula i bez dodira.

Nije pomagalo ni to sto se uporno trljala o mene si**ma i izazivala me imao sam osecaj kao da joj je kum nesto rekao i namerno nas ostavio same. Zato sam resio da budem direktan i pitam je da li sv***vanje po si***a njenim dolazi u obzir, naravno na meni svojstven nacin. Odgovorila je sa ’naravno, zasto ti je toliko trebalo da pitas?’ a onda isukla velike grudi koje su licile na dve kosarkaske lopte, Polizao sam joj odmah bra***ice, na sta se najezila, poigravao se sa njima, a onda izvadio pe*is i stavio joj ga izmedju s**a.Pocela je njima da mi d**a pe*isa ja sam jos onako unezveren od iznenadjenja i neocekivanosti cele situacije zamisljao moguce scenarije da nas kum uhvati. Da li joj on opvo dozvoljava? Hm… Ispada da je moja kuma velika k**va. Dok sam je ka**o medju dojke, pricala mi je kako joj prija mirisi moga ku**a i liznula bi mu vrh gl**ica kako bi joj kroz si**e dosao skoro do vrata.

Mislio sam da ce odmah uslediti svr**anje po sis*a koliko sam bio uzbudjen ali sam hteo da se nastavi jos malo, pa**la me je sva ta neizvesnost i kao da sam nesvesno zeleo da nas kum zatekne. Medjutim dr*lja je bila uporna da sto dobije sp***u na svoje velike si*e, stisnula mi je k***c kao da je u najtesnjoj, najvrelijoj pi**i i poceo sam nekontrolisano da je prskam, svr***anje po si**ma je bilo neverovatno. U tom trenutku ulazi moj kum sa sokiranim izrazom na licu! Gleda mene sa pe*isom medju si**ma njegove voljene zenice, gleda nju ulepljenu od spe**e njegovog kuma i najboljeg druga, zakljucava vrata a onda… To sta se desilo onda napisacu u narednom svom pisanju jer ima mnogo toga sto zelim napisati.

Nema komentara:

Objavi komentar